keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Villapaita



Joskus syksyllä ostin jotain alennus halppislankoja, joista sitten neuloin tämmösen kivan puseron. Muistaakseni aikaa meni pari kuukautta, kun varsinkin alussa tein tätä aika hitaaseen tahtiin silloin tällöin. Puolivalmiinakin se odotteli jonkun aikaa innostusta jatkamiseen, mutta onneks tein loppuun ennen näitä hirmupakkasia mitä nyt on ollu, koska tämä lämmittää (:





Tässä vaiheessa into meinas loppua, kun tiesi miten paljon silmukoita minun liian lyhyelle pyöröpuikolle pitäisi poimia ja koittaa lähes sokkona neuloa sopivan verran hartioita ja kaulusta.


Ei se sitten ollutkaan ihan niin kauheaa, ja innostuin uudestaan tämän valmiiksi saamisesta.
Sitten tää on kyllä ollu käytössä monesti ja se on saanu paljon ihmetystä ja kehuja hihii. Kannatti siis (:






Ohjehan oli ihan erinäköinen, kuin miltä oma paitani näyttää, mutta suosittelen muitakin rohkeasti ettimään vaan hyvän mallin josta on tosi helppo päättää itse kuviot ja kaula-aukon malli. Itse ainakin tosi harvoin löydän sellasia ohjeita, jotka just sellasenaan sopii itselle täydellisesti, ja tuleehan siitä paljon parempi olo kun on tehnyt ihan omannäköisen neuloksen (:


Semmonen, löytyy Novitan talvi 2006-lehdestä.

Lanka oli Anttilan Fleur merkkinen lanka, akryylia taas tämäkin, kun sitä oli niin paljon ja se on niin pehmeä niin ei voinut vastustaa kiusausta tehdä siitä paita, mutta tän kanssa kyllä varmaa harmittaa jos en saa pysymään siistinä pitkään.

Pyöröpuikot nro 3,5 ja 4.



2 kommenttia:

TsiSanna kirjoitti...

On muuten hieno paita! Mä olen vähän jopa kateellinen. Mulle kun ei itsetehdyt neuleet vaan passaa. Tai sit en vaan osaa :DDD.

Jaana kirjoitti...

Voi kiitos (: Ei ne kaikki kyllä aina oo sen vaivan arvosia, mut joskus onnistuu <: