perjantai 17. tammikuuta 2014

Pitsineulesukkia



Talvi tuli ja töppösille tarve, okeeei eiköhän kaikki neulojaihmiset ala tehä sukkia viimestään elokuussa, mutta tämmöiset tein minä. Tarvitsin saappaisiin pidemmät sukat, koska saappaiden sisäpinta nukittaa sukkahousuja ): Saappaat on kuitenkin jääny aika vähälle käytölle, kun ne on minulla jo toista talvea, eikä ilmeisesti kovin hyvälaatuiset kun sukat tahtoo vähän niissä kastua. Onneks näille sukille on silti muutenkin käyttöä (:

Ohje tässä 
Neuloin puikoilla nro 3 ja jostakin vanhasta langasta, joka on niin monesti yrittänyt jo päätyä neuleeksi, etten enää muista mitä lankaa se on. Vähän niinkuin 7 veljestä muttei kuitenkaan. 





Tein joskus syksyllä tämmöset aika perinteiset pitsisukat, ne on jo vähän nukkaantuneet ja semmosta että en nyt tuon tarkempia kuvia kehtaa laittaa.

Ohje löytyy ainakin tästä, vaikka omani oli otettu jostain muusta lehdestä, mutta siis pitäs olla sama homma. 





Yhdet mustat perussukat oon myös tehnyt, mutta niitä kyllä en jaksa kuvailla. Tulipa nyt mieleen, että pitäs muistaa ottaa lapasista ja piposta äkkiä kuvat, ennen kuin ne käytössä ihan lörähtää ja nukkaantuu.. Ehkä niiden parissa sitten ens kerralla, yhdet sukat on myös vielä ainakin tulossa, niitä kun on aina kiva tehdä (:

Ei kommentteja: